ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان

نظامیان سوریه کاروان ارتش آمریکا را وادار به عقب‌نشینی کردند

یک کاروان نظامی آمریکا که قصد ورود به یکی از روستاهای سوریه در شمال شرق این کشور را داشت، تحت فشار نیروهای سوریه وادار به عقب‌نشینی شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۷ - ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 20
کد خبر: ۲۰۰۴۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، نیروهای ارتش سوریه، امروز (یکشنبه)، با یک کاروان نظامی آمریکا در شمال شرق سوریه مقابله کردند.

 

براساس گزارش تلویزیون ملی سوریه، نظامیان این کشور راه یک کاروان نظامی آمریکا متشکل از چهار خودروی زرهی که توسط دو بالگرد آپاچی همراهی می‌شدند، در روستای «تل الذهب» از تواقع استان حسکه بستند و آن‌ها را وادار به عقب‌نشینی کردند.

 

طبق این گزارش، نظامیان آمریکایی قصد ورود به روستای تل‌الذهب را داشتند که نیروهای ارتش سوریه به آن‌ها اجازه این کار را ندادند.

 

این اقدام در حالی صورت گرفته است که پایگاه‌های آمریکا در شرق سوریه طی هفته‌های گذشته دست‌کم ۳ بار هدف حملات راکتی قرار گرفتند.

 

گروهی موسوم به «مقاومت مردمی در منطقه شرقی» سوریه در بیانیه‌ای مسئولیت حمله به پایگاه‌های آمریکا را برعهده گرفت.

 

این گروه در بیانیه‌ای اعلام کرد پایگاه آمریکا در میدانی نفتی «العمر» با چهار راکت، پایگاه آمریکا در میدان گازی «کونیکو» -بزرگترین میدان گازی سوریه- با پنج راکت و در نهایت پایگاه آمریکا در منطقه «الشدادی» با یک راکت هدف حمله قرار گرفت.

 

این حملات پس از تشدید تحرکات آمریکا در سوریه و فعال شدن هسته‌های خفته داعش در برخی از مناطق سوریه انجام شد./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار